Sałatka z ciepłym stekiem i serem pleśniowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego steka i sałatki z sera pleśniowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 47 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, 1/3 szklanki Kraft lite pikantny włoski dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Figami I Serem Pleśniowym, Ciepła Nowa sałatka ziemniaczana z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Ciepła sałatka z makaronem z krewetkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 Łyżkę. opatrunku na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować 2 min., ciągle mieszając.
Dodać paprykę i cebulę; gotować i mieszać 5 min. albo dopóki mięso nie zostanie ugotowane, a warzywa będą chrupiące i delikatne. Wymieszać w pozostałym sosie.
Umieść 2-1 / 2 szklanki zieleni na każdym z czterech talerzy sałatkowych. Przed podaniem równomiernie wymieszać z mięsem i serem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.