Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej
Śródziemnomorska Sałatka z ciecierzycy to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ogórka, cebuli, ciecierzycy goya® i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej, Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej, oraz Sałatka Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej.
Instrukcje
W średniej misce do mieszania delikatnie wymieszać ciecierzycę, pomidory, ogórki, ser, cebulę i pietruszkę do połączenia; odstawić.
W osobnej średniej misce wymieszaj sok z cytryny i Adobo. Używając trzepaczki, dodaj oliwę z oliwek w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż olej zostanie dobrze włączony.
Wrzucić oliwę z oliwek-dressing cytrynowy z zastrzeżonych warzyw, aż całkowicie pokryte.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.