Sałatka z buraków z rukolą
Sałatka z buraków z rukolą rukolą jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu winnego, pieprz, maślanka lowfat, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Sałatka z buraków z rukolą, Sałatka Z Rukoli I Buraków, oraz Sałatka z buraków i rukoli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Buraki włożyć do kosza na parowiec nad dużym garnkiem z wrzącą wodą. Przykryć i parować przez około 45 minut lub do momentu, gdy buraki będą miękkie.
Odcedzić i ostudzić, aż można sobie z nimi poradzić.
Odciąć końce buraków i obrać je (skórka powinna łatwo zetrzeć z niewielką pomocą noża do parkowania tu i ówdzie).
Pokroić buraki w dużą kostkę.
Toast orzechy włoskie w suchej patelni saute na średnim ogniu 3 minut lub aż pachnące, i odstawić.
Rukolę, kozi ser, maślankę, ocet i sól umieścić w maszynce i proces, aż będzie gładka i kremowa.
Buraki ułożyć na półmisku, skropić sosem rukolowym i posypać orzechami włoskimi.