Sałatka Z Buraków Z Kandyzowanymi Migdałami Marcona
Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 57 minut. Jeśli masz frisee, sok pomarańczowy, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z buraków z kandyzowanymi migdałami Marconan, Sałatka z dzikiego ryżu z migdałami Marconan, oraz Sałatka Figowa Z Serem Cabrales I Migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W dużym naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Przykryć folią i piec 1 1/2 godziny, lub do miękkości. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, obrać i pokroić je w 1/2 cala kliny.
Tymczasem linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. W średnim rondlu połącz 1 łyżkę. masła z cukrem, syrop kukurydziany, i szczypta soli i cayenne i doprowadzić do wrzenia, mieszając, do rozpuszczenia cukru.
Dodaj migdały i mieszaj, aż równomiernie pokryje się syropem. Zeskrobać migdały na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w równej warstwie.
Pieczemy z burakami ok. 12 minut, aż się zrumienią i zbrązowieją.
Pozostawić orzechy do ostygnięcia przez około 25 minut, a następnie rozbić na małe grona.
W małym rondelku, gotować sok pomarańczowy na umiarkowanym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół.
Ostudzić, a następnie przenieść do dużej miski.
Ubij w occie, musztardzie i szalotce. Gradullay ubić w 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawić sos solą.
Dodać buraki i frisee i wrzucić.
Przełożyć sałatkę na talerz lub miskę.
Udekoruj kandyzowanymi migdałami, ogol pecorino na wierzchu i podawaj.(Obrane, Prażone buraki i dressing mogą być refrierowane przez noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Migdały można zrobić z tygodniowym wyprzedzeniem, przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)