Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia
Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 330 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz mielony kminek, skórkę z limonki, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i Jicamy z sosem orzechowym Jalapeno, Sałatka z kopru włoskiego, buraków i cytrusów z sosem jogurtowym, oraz Sałatka z buraków, kopru włoskiego i rukoli z sosem Chili z limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym drobno zmielić makadamias.
Dodaj pozostałe składniki i pulsować, aż kremowy; dodać więcej wody, 1/2 łyżeczki na raz, aby rozcieńczyć zgodnie z potrzebami.
Przenieść opatrunek do miski.
Dodać warzywa i doprawić solą i pieprzem. Dobrze rzucaj i podawaj.