Sałatka z buraków i sardynek
Sałatka z buraków i sardynek to bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 119 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sardynki, koperek, chrzan w butelce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Sałatka z sardynek i selera, oraz Sałatka sardynek śródziemnomorskich.
Instrukcje
Wymieszaj śmietanę, chrzan, koperek i sól do smaku.
Buraki pokroić w kostkę 1/2 cala i wymieszać z olejem i solą do smaku.
Sardynki podawać na burakach z mieszanką kwaśnej śmietany.