Sałatka Z Buraków Cebulowych
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Sałatka z buraków cebulowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 164 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Mieszanka cebuli, cukru, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z buraków i cebuli, Sałatka z pieczonych buraków i czerwonej cebuli, oraz Sałatka z brokułów, buraków i marynowanej cebuli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść buraki w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj 2 łyżki oleju. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć.
Miejsce na 18. x 12-W. kawałek folii o dużej wytrzymałości w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Ułóż buraki na folii; złóż folię na burakach i szczelnie zamknij.
Piec w temperaturze 400° przez 1 do 1-1/4 godziny lub do miękkości.
Schłodzić do temperatury pokojowej.
Pokrój buraki w kostkę; umieść w dużej misce.
Dodaj cebulę. W małej misce wymieszaj octy, cukier, sól, bazylię, pieprz i pozostały olej.
Polać mieszanką buraków; delikatnie wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę, kilkakrotnie mieszając.