Sałatka Z Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z buraków. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz sałatę rzymską, sok z limonki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki włożyć do średniego garnka, przykryć osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 30 protokół; dobrze spuścić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić na kawałki.Skórka pomarańcze następnie przenieść skórkę do dużej miski; rezerwy pomarańcze.
Dodaj sok z limonki, sok pomarańczowy, olej, sól i pieprz i ubij razem.
Dodać buraki, dobrze wrzucić, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Wytnij cienkie plastry z góry i dołu pomarańczy i ustaw na desce do krojenia. Pokrój wzdłuż krzywej owocu, usuwając całą skórkę i biały rdzeń, i przecinając aż do miąższu. Pracując nad inną miską, przeciąć wzdłuż każdej strony membran, aby uwolnić sekcje, pozwalając im wpaść do miski wraz z dowolnym sokiem. Powtórz z pozostałymi oranges.To podawać, dodać jicamę do miski z burakami, wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Ułóż sałatę na talerzach, a następnie łyżkę mieszanki buraków na sałacie, wierzch z pomarańczami i podawaj.