Sałatka Z Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z buraków. Ten przepis służy 105 i kosztuje 6 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Mieszanka soli, seler, ocet z białego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. buraki podzielić na 2 kawałki folii; krawędzie połączyć i zagniatać, aby opakowania. Pieczemy, aż buraki będą po prostu miękkie po przekłuciu nożem, około 1 1/4 godziny. Rozpakować buraki i ostudzić.W międzyczasie wymieszaj olej, ocet, musztardę, miód, sól i pieprz w małej misce, aby przygotować sos.Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, zsuń Skórki.
Pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce.
Dodaj seler, szalotka i opatrunek; wrzucić do herbu dobrze.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.