Sałatka z buraczków, brzoskwiń i koziego sera z winegretem szampana
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Złota Sałatka z buraków, brzoskwiń i koziego sera z winegretem szampana może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.28 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Jeśli masz szalotkę, brzoskwinie wycięte z julienne, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Złota tarta buraczana z kozim serem, fioletową bazylią i makowym winegretem, Sałatka Z Pieczonych Złotych Buraków I Niebieskiego Koziego Sera, oraz Chrupiąca Sałatka z kozim serem z szampanem Vinaigrette.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Buraki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Super. Odciąć korzenie buraka i łodygi; zetrzeć Skórki.
Pokroić buraki w plastry o grubości 1/4 cala.
W dużej misce umieścić plastry buraków, dodać brzoskwinie i cebulę.
Połącz posiekaną bazylię, posiekaną szalotkę, ocet Szampański, oliwę z oliwek, cukier, sól i pieprz, mieszając trzepaczką.
Mżawka na sałatkę; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pokruszonym kozim serem.