Sałatka Z Brokułami Curry
Sałatka z brokułów Curry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona słonecznika, różyczki brokuły, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj brokuły curry, brokuły stir fry (indyjski ), Brokuły Dal Curry, oraz Brokuły Curry Udon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W dużej misce, połączyć boczek, brokuły, cebula, suszone owoce i nasiona słonecznika.
Ubić razem majonez, curry, ocet i cukier.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do herbu, i marynować na noc.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.