Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać boczek, sałata, i sałatka z pomidorów Cherry z sosem Aioli spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 170 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz majonez, ocet z białego wina, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli, Pomidor befsztykowy, sałata Maślana i boczek z sosem z sera pleśniowego, oraz Sałatka Sałatowa Z Sosem Z Boczku.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogrzaniunie ostry; przenieść do ręczników papierowych. Crumblebacon grubo.
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka stołowaodcinki z patelni; patelnia rezerwy.
Sałatę i pomidory umieścić w dużej misce.
Kapie bekon ciepła w patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, następnie majonez i ocet; ubijać do wymieszania, 30 do 40 sekund. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Wlać sałatę i pomidory i wrzucić do herbu.
W porcji: 118 kalorii, 9 g tłuszczu, 3 g błonnika