Sałatka z białej fasoli z grillowanymi figami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj sałatkę z białej fasoli z grillowanymi figami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 549 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szaszłyki z krewetek nad sałatką z białej fasoli, Sałatka z grillowanego tuńczyka z białą fasolą i zwęgloną cebulą, oraz Grillowana Sałatka z mniszka lekarskiego z figami owiniętymi pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
W dużej misce do serwowania dodać fasolę, cebulę, czosnek, pomidory i sok z cytryny.
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i wymieszać. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W dużej patelni saute pokrytej pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, dodać pancettę. Wrzucić i wymieszać, aż chrupiące i rumiane, o 3 do 4 protokół.
Wyjąć z patelni na papierowy ręcznik wyłożony talerzem i odstawić.
Dodać figi do małej miseczki i dodać sól i pieprz, do smaku.
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić.
Ułóż figi na gorącym grillu i gotuj, aż osiągnie się ładny char, około 1 do 2 minut.
Wyjmij miskę z fasolą z lodówki.
Dodać ser pleśniowy, pancetta, pietruszka, tymianek, i figi. Wrzucić do połączenia i służyć.