Sałatka z bekonem i szczypiorkiem

Sałatka z bekonem i szczypiorkiem
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj sałatkę z boczkiem i szczypiorkiem. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 153 kalorie . Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Udaj się do sklepu i kup kremowy sos sałatkowy z parmezanem romano, ser cheddar, kawałki prawdziwego bekonu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 27% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Sałatka z bekonem i kalafiorem, Sałatka z bekonem i kalafiorem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj sos sałatkowy i szczypiorek. W salaterce wymieszaj sałatę, cebulę, ser i bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podawać z dressingiem.

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Chardonnay z Old Soul Vineyards. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Chardonnay z winnic Old Soul
Chardonnay z winnic Old Soul
To Chardonnay jest soczyste i chrupiące. Smaki gruszki, owoców tropikalnych i ananasa dodają tej jasnej odmianie. Nuty kwiatowe tworzą dobrze zbalansowane wino o pełnym ciele. Polecane do kurczaka, łososia, tilapii, kaczki, pizzy, zielonych sałatek lub makaronów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn