Sałatka z azjatyckiego selera, kopru włoskiego i Edamame z kandyzowaną cytryną, z mąki
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Azjatycki seler, koper włoski, i sałatka Edamame z kandyzowanej cytryny, z ' mąki, też może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kandyzowaną cytrynę, dressing, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną, Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami, oraz Seler Jabłko Edamame Masło Orzechowe Sałatka.
Instrukcje
1
Aby dressing: w średniej misce, ubij razem ocet, sos sojowy, cukier, sos Sriracha, olej sezamowy, sól, pieprz i kandyzowana cytryna.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.