Sałatka z awokado, grejpfruta i serc palmowych
Awokado, grejpfrut i serca Sałatka Palmowa może być tylko przystawka szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 467 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, koncentrat tamaryndowca, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z grejpfrutów i serc palmowych, Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, oraz Sałatka z grejpfrutów, serc palmowych i krewetek.
Instrukcje
Używając ostrego noża, obierz czerwone grejpfruty, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad deską do krojenia, przeciąć między membranami, aby zwolnić sekcje.
Pokroić kawałki grejpfruta na kawałki wielkości kęsa.
Wycisnąć membrany grejpfruta na małej misce i rezerwy 1/4 szklanki soku grejpfrutowego.
Ubij koncentrat tamaryndowca, świeży sok z limonki, cukier, sos rybny i kminek.
Ubić olej rzepakowy cienkim strumieniem. Sos sałatkowy doprawić solą i Tabasco.
Przenieść kawałki grejpfruta do dużej miski.
Dodaj awokado, cebula, serca palmowe, kolendra i dressing. Wrzucić delikatnie i podawać od razu.