Przepis włoska sałatka jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.76 za porcję. Ta przystawka ma 96 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Włoska Rozrzucona, Sałatka Włoska Podrzucona, oraz Sałatka Włoska Rozrzucona.
Instrukcje
1
W dużej płytkiej salaterce, połączyć escarole, liście mniszka lekarskiego, cebula, fasola łubini, pieczona czerwona papryka, pepperoncini chilies, czerwona papryka wiśniowa, bazylia, pietruszka, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Escarole
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny