Sałatka wołowa z ziemniakami i korniszonami

Sałatka wołowa z ziemniakami i korniszonami
Sałatka wołowa z ziemniakami i korniszonami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1516 kalorii, 138g białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, pietruszka płaskolistna, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka Wołowa Z Ziemniakami I Korniszonami, Młode ziemniaki z korniszonami i śmietaną, oraz Kiełbasa Z Rozbitymi Ziemniakami I Korniszonami.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ziemniaki na 12-calowym kwadracie folii, a następnie nakłuj każdy widelcem i zawiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec do miękkości, około 1 godziny. (Ziemniaki robi się, gdy mały nóż łatwo przebija.) Ziemniaki rozpakować i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
1
Podgrzej wołowinę w małym naczyniu do pieczenia, przykrytym, w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej, aż się ogrzeje. Podczas gdy wołowina jest ogrzewanie, ubij razem ocet, musztarda, szalotka, cukier, sól i pieprz w małej misce, a następnie dodać olej w powolnym strumieniu, ubijając aż dressing jest emulgowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Fasola parowa w parowniku ustawionym na wrzącej wodzie, przykryta, aż będzie miękka, około 5 minut. W międzyczasie obrać ziemniaki i pokroić w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala, przenosząc do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Do ciepłych ziemniaków dodać gorącą fasolę wraz z 2 łyżkami vinaigrette, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
4
Ułóż półmisek lub 4 talerze z liśćmi sałaty i ułóż na wierzchu mieszaninę ziemniaków. Wrzucić mięso, cornichons, i pietruszka z pozostałych winegret i kopiec na wierzchu mieszaniny ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
VinaigretteVinaigrette
KorniszonyKorniszony
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiemniakZiemniak
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn