Sałatka wieprzowa Milanese z rukolą, koprem włoskim i parmezanem
Wieprzowina Milanese z rukolą, koprem włoskim i sałatką z parmezanu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 440 kalorii, 37g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli, oliwy z oliwek, kotlety schabowe w środkowej części i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i parmezanu, Kurczak Milanese z sałatką z rukoli, oraz Kurczak Milanese Z Sałatką Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć panko, starty parmezan, 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz na dużym talerzu. W małej misce lekko ubić jajka. Każdy kotlet schabowy zanurzyć w jajku, następnie przenieść do mieszaniny panko i całkowicie pokryć okruchami. Odstawić.
W dużej misce połącz rukolę, plastry kopru włoskiego i wióry parmezanu.
Sałatka mżawkowa z 3 łyżkami. oliwa z oliwek i sok z cytryny. Wrzucić, doprawić pozostałą solą i pieprzem, i wrzucić ponownie.
W 12-in. nieprzywierająca patelnia, podgrzać pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj dwa kotlety schabowe i gotuj, obracając raz, aż skórki będą głębokie złociste i chrupiące, 5 do 6 minut.
Przełożyć kotlety na talerz i ogrzać. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Każdy kotlet przeciąć na pół po przekątnej i ułożyć na półmisku z sałatką.