Sałatka warzywno-ziołowa z pomarańczowym imbirem Vinaigrette
Sałatka warzywno-ziołowa z pomarańczowym imbirem Vinaigrette jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sera feta, olej canolan, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka warzywno-ziołowa z klasycznym winegretem, Sałatka ze świeżych warzyw z winegretem pomarańczowo-bazyliowym, oraz Krew pomarańcza Sałatka + imbir i Cayenne krew pomarańcza Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zieleninę i zioła wymieszać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2
Dodaj seler, cebulę, paprykę, pomidory i ogórek (i wszystko, co postanowiłeś dodać!).Przygotować vinaigrette mieszając wszystkie składniki z wyjątkiem oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj fetę, orzechy włoskie (i pomarańcze, jeśli ich używasz) i białko, jeśli w ogóle, tuż przed podaniem (nie wyrzucaj).Mam nadzieję, że lubisz sałatkę tak samo jak my. To świeża alternatywa dla codzienności!