Sałatka Warzywna
Sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 88 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Warzywna, Niskotłuszczowa Sałatka Warzywna, oraz Asian Vegetable Slaw.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kapustę, pomidory, brokuły, kalafior i cebula.
W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, majonez, ocet, sól i pieprz. wlać mieszaninę kapusty; wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.