Sałatka Treviso z winegretem pomarańczowym i Manchego

Sałatka Treviso z winegretem pomarańczowym i Manchego
Sałatka Treviso z pomarańczowym winegretem i Manchego to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz klin ser manchego, ocet winny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Sprawdza się jako tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Treviso z winegretem pomarańczowym i Manchego, Sałatka Treviso Radicchio z winegretem orzechowym, oraz Sałatka Z Rukoli Z Manchego I Pomarańczą.

Instrukcje

1
Ubić olej, sok pomarańczowy, miód i octu dużą miskę, aż dobrze wymieszane. Seasonvinaigrette do smaku z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj Treviso do miski z vinaigrette; wrzucić do herbu. Podziel między talerze. Rozrzucone orzechy. Używając obieraczki do warzyw, ogolić ser na sałatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dekoruj natką pietruszki i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4
W porcji: 160 kalorii, 14 g tłuszczu, 1 g błonnika
5
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn