Sałatka Tostowa Orzo

Sałatka Tostowa Orzo
Tosty Sałatka Orzo może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soku z cytryny, orzo, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Orzo & Tosty Jęczmienne, Tosty Orzo z groszkiem i parmezanem, oraz Tosty Orzo z oliwkami i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać orzo i gotować, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Dodaj 3 szklanki wody, 1 1/2 łyżeczki soli i skórki z cytryny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Odkryć i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż orzo zmięknie i płyn zostanie wchłonięty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Zdjąć z ognia.
5
Przenieść orzo do dużej miski, usunąć skórkę z cytryny i ostudzić około 10 protokół. Wymieszaj pozostałe 2 łyżki oleju, pomidory, jeśli używasz, ser feta, pietruszka, kapary, koperek i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn