Sałatka taco Babuni z indykiem
Przepis Babcina łatwa Sałatka z indyka Taco jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 557 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli, mieszanka przypraw taco, sałata lodowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka taco Babuni z indykiem, Sałatka taco babci i NuNaturals Stevia Giveaway, oraz Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Taco Z Indykiem.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać w mielonym indyku. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Wymieszać w mieszance przypraw taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Połączyć indyka, czarna fasola, sałata, pomidory, i chipsy tortilla w dużej misce. Wrzucić sos sałatkowy.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce na godzinę przed podaniem.