Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Bekonowo-Musztardowym

Sałatka szpinakowa z ciepłym dressingiem bekonowo-musztardowym może być bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka , 42 g tłuszczu i łącznie 639 kalorii . Za 3,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Wiele osób przygotowało ten przepis i 162 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką miód, chrupiący boczek, chrupiący boczek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 94% . Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sałatka Szpinakowa z Mozzarellą, Gruszkami, Orzeszkami piniowymi i Ciepłym Sosem Miodowym, Musztardowo-Bekonowym , Ciepła Sałatka Ziemniaczana z Sosem Bekonowo-Musztardowym i Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Bekonowym .
Instrukcje
Szpinak włóż do dużej miski, posyp jajkami ugotowanymi na twardo, grzybami, 4 pokruszonymi paskami bekonu, serem szwajcarskim i migdałami.
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Dodaj szalotkę i czosnek i smaż, aż zmiękną i będą półprzezroczyste, około 2 minuty.
Wymieszaj ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku; dopraw do smaku solą i pieprzem, następnie gotuj, aż będzie gorące.
Gorącym dressingiem polej szpinak i wymieszaj.