Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Bekonowo-Musztardowym

Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Bekonowo-Musztardowym
Sałatka szpinakowa z ciepłym dressingiem bekonowo-musztardowym może być bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka , 42 g tłuszczu i łącznie 639 kalorii . Za 3,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Wiele osób przygotowało ten przepis i 162 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką miód, chrupiący boczek, chrupiący boczek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 94% . Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sałatka Szpinakowa z Mozzarellą, Gruszkami, Orzeszkami piniowymi i Ciepłym Sosem Miodowym, Musztardowo-Bekonowym , Ciepła Sałatka Ziemniaczana z Sosem Bekonowo-Musztardowym i Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Sosem Bekonowym .

Instrukcje

1
Szpinak włóż do dużej miski, posyp jajkami ugotowanymi na twardo, grzybami, 4 pokruszonymi paskami bekonu, serem szwajcarskim i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Dodaj szalotkę i czosnek i smaż, aż zmiękną i będą półprzezroczyste, około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszaj ocet, musztardę Dijon, miód i 2 pokruszone paski boczku; dopraw do smaku solą i pieprzem, następnie gotuj, aż będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Gorącym dressingiem polej szpinak i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn