Sałatka Szpinakowa Z Chrupiącą Pancettą I Prażonymi Orzechami Włoskimi

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka szpinakowa z chrupiącymi Pancettan i tosty orzechy włoskie może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu winnego, oliwy z oliwek, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszelki z chrupiącym Pancettanem i szpinakiem, Sałatka Zimowa z prażonymi orzechami włoskimi, oraz Surowa Sałatka z jarmużu z granatem i prażonymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.