Sałatka sezamowo-Bakłażanowa z papryką i Jicamą
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka sezamowo-Bakłażanowa z papryką i Jicamą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paski papryki, paski jicama, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek azjatyckich z groszkiem śnieżnym, Jicamanem i papryką, Pieczona czerwona papryka z bakłażanem (Funghetto), oraz Pieczony bakłażan z papryką, pomidorami i ziołami.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 9 składników w misce; wymieszaj trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, połącz 3 łyżki dressingu i bakłażana, rzucając na płaszcz. Ułóż plastry bakłażana w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 4 minut z każdej strony.
Połączyć pozostałe dressing, bakłażan, jicama, i papryka, podrzucając do herbu.