Sałatka Rzymska Z Grilla

Sałatka Rzymska Z Grilla
Grillowana Sałatka Rzymska może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga ogórka, kopru, czosnku w proszku i płatków pieprzu. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar / Grillowana Romaine tak dobrze!, Pstrąg z grilla z grillowaną sałatką rzymską, oraz Sałatka Rzymska Z Grilla.

Instrukcje

1
W małej misce ubij 1/3 szklanki oleju, octu i przypraw. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posmaruj cebulę, pomidory, ogórek i rzymską pozostałym olejem. Grilluj cebulę, pomidory i ogórek bez przykrycia na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy cebula będzie chrupiąca. Grilluj rzymską przez 30 sekund z każdej strony lub do momentu podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
RomaineRomaine
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pokrój warzywa; umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubij sos i polej sałatką; wrzucić do płaszcza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Three Sticks Durell Vineyard Origin Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn