Sałatka rzymska z Edamame i kremowy rogaty Melon Dressing
Sałatka rzymska z Edamame i kremowy rogaty Melon Dressing jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, majonez, rogaty melon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kurczaka BLT z kremowym sosem z awokado–rogaty Melon, Serduszka Sałatka Rzymska z kremowym sosem sojowym, oraz Sałatka rzymsko-Turecka z kremowym sosem z awokado.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, wycisnąć rogaty melon do drobnego Sitka siatkowego nad miską; naciśnij tylną łyżką, aby wyodrębnić sok. Wyrzucić nasiona.
Do miski dodać maślankę i kolejne 4 składniki (przez pieprz); wymieszać trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Edamame gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Drenaż. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Połączyć edamame, jabłko, cebula, i sałata w dużej misce; wlać sos i wrzucić delikatnie połączyć.