Sałatka Rzymska

Sałatka Rzymska
Sałatka rzymska jest bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przystawka. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, grubo zmielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Rzymska, Sałatka Rzymska, oraz Sałatka Grecka Rzymska podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić olej, octy, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zalać mieszanką sałat; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn