Sałatka ryżowo-owocowa
Sałatka owocowo-ryżowa to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Ten przepis daje 6 porcji po 552 kalorie , 21 g białka i 32 g tłuszczu każda. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup dressing do sałatki ranch, płatki migdałów, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Z wynikiem Spoonacular 52% , to danie jest całkiem dobre. Sałatka owocowo-curry z kurczakiem , sałatka brzoskwiniowa, szynkowa i feta z dressingiem owocowo-oliwkowym i owocowy jogurt Parfait są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj majonez, sos sałatkowy i sól. Dodaj kurczaka, ryż, seler i owoce. Przykryj i schłódź do momentu podania; dodaj migdały.