Sałatka Ryżowo-Jęczmienna Z Ciecierzycą

Sałatka Ryżowo-Jęczmienna Z Ciecierzycą
Sałatka ryżowo-jęczmienna z ciecierzycą to wegańskie danie główne. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory winogronowe, olej lniany, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Jęczmienna Z Dzikim Ryżem, Adzuki Fasola, Brązowy Ryż Sałatka Jęczmienna, oraz Sałatka z dzikim i brązowym ryżem dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn