Sałatka pszenna z oliwkami i czosnkiem
Sałatka z pszenicy jagodowej z oliwkami i czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wodę, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 21%. Spróbuj Sałatka makaronowa pełnoziarnista z grillowaną cukinią i oliwkami, Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami, oraz Pełnoziarnista Sałatka Spaghetti z grillowaną cukinią, oliwkami Kalamatan i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu; dodać jagody pszenicy, obniżyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, aż jagody pszenicy będą miękkie i woda zostanie wchłonięta, 1 do 1 1/2 godziny.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; saute czosnek aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Dodać oliwki; gotować i mieszać przez 10 minut.
Dodać jagody pszenicy do mieszanki oliwek. Gotować i wymieszać mieszankę jagody pszenicy-oliwa do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą.