Sałatka Posiekana Gazpacho
Sałatka posiekana Gazpacho to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka na twardo, pomidory, szynkę serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew Gazpacho z posiekaną sałatką, Sałatka gazpacho z boczkiem-Strudel balsamiczny, oraz Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka).
Instrukcje
Namoczyć chleb w 1/4 szklanki wody 1 minutę, a następnie wycisnąć do sucha, odrzucając moczenie wody.
Czosnek rozgnieść do pasty z solą za pomocą moździerza i tłucz (lub mielenia i zacieru do pasty z dużym nożem). Rozgnieść pastę czosnkową z chlebem, żółtkami i octem za pomocą zaprawy i tłucz aż będzie gładka (lub zmiksować w mini robocie kuchennym).
Dodać olej w powolnym strumieniu, stale mieszając (lub przy włączonym silniku), tworząc gęsty sos. Wymieszać z czarnym pieprzem.
Białka drobno posiekać. SOS podzielić na 4 talerze sałatkowe i posypać białkami. Pomidory rozsypać na białkach i doprawić solą, następnie posypać papryką i szynką.