Sałatka Pepperoni-Nadziewane Pitas
Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grzybów, ocet jabłkowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Krabowa Nadziewana Pitami, Sałatka Z Łososiem I Jajkiem Nadziewane Pitas, oraz Nadziewane Veggie Pitas.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Połącz pepperoni i następne 6 składników w średniej misce.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę pepperoni i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Umieść pitas na blasze do pieczenia i piec w 350 przez 3 do 4 minut lub tylko do ogrzania.
Umieść 1 liść sałaty w każdej połowie pita, a łyżka 1/2 szklanki sałatki pepperoni w każdej połowie.