Sałatka Paprykowa Padrón

Sałatka Paprykowa Padrón
Sałatka paprykowa Padrón to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, pomidory koktajlowe Sun gold, izraelska feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pizza Papryka Z Grilla Padrón, Grillowane Pimientos de Padrón, oraz Zwęglona Papryka Padrón Z Cytryną I Solą Morską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory pokroić na pół. Umieścić w misce i wrzucić z 1/4 łyżeczki. sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzej grill lub patelnię grillową do średniej wysokości. Wrzucić paprykę z 2 łyżeczki. olej i grill, aż lekko zwęglone na całym, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Podziel paprykę na 4 talerze sałatkowe lub 2 talerze obiadowe, układając w stos, aby nadać każdej potrawie pewną wysokość. Pomidory podzielić i posypać papryką, a następnie polać pokruszoną fetą. Aby zakończyć, mżawka 2 łyżeczki. oliwę z oliwek na każdym talerzu, posypać szczyptą soli, a na wierzchu kilka kwiatów bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn