Sałatka ogórkowa z winogronami i migdałami
Sałatka ogórkowa z winogronami i migdałami to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, ocet winny, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Kurczakiem Z Winogronami, Awokado I Migdałami Na Szpinaku, Sałatka z kurczakiem z winogronami, awokado i migdałami na szpinaku, oraz Sałatka z kurczakiem curry z winogronami i migdałami.
Instrukcje
Ogórki przygotować: ogórki pokroić na pół wzdłuż. Użyj łyżki, aby zebrać nasiona w środku, wyrzuć nasiona. Jeśli używasz raczej dużych ogórków, pokrój je ponownie wzdłuż. Następnie pokroić je w poprzek na plastry 1/4 cala do 1/2 cala.
Umieścić w dużej misce i posypać łyżeczką soli koszernej. Wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić sól wokół kawałków ogórka.
Odstawić na 20 do 25 minut, podczas gdy sól pomaga wyciągnąć nadmiar wilgoci z ogórków.
Następnie spłucz sól, osusz ogórki i wyciśnij więcej nadmiaru wilgoci ręcznikami papierowymi.
slivered migdały w małej patelni na średnim ogniu, rzucając je często, aż zaczną brązowieć i pachną dobrze. Przenieść do miski do ostygnięcia.
Ogórki, migdały, czosnek, winogrona, oliwa z oliwek i ocet wymieszać w dużej misce i dodać więcej soli do smaku.
Udekorować szczypiorkiem i podawać.