Sałatka ogrodowa z wędzonym sosem migdałowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 316 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka migdałów, suszonych pomidorów, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Sos Sałatkowy Olive Garden, Sałatka ogrodowa z sosem cytrynowym, oraz Sos Sałatkowy Olive Garden.
Instrukcje
1
Ułóż sałatę na dużym talerzu i rozrzuć warzywa na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
2
Włożyć czosnek, migdały, suszone pomidory, kolendrę, miętę i ocet do robota kuchennego i włączyć-jeśli masz problemy z przygotowaniem dressingu, dodaj kroplę (2 łyżki) wody, a następnie wlej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. SOS przerabiamy, następnie doprawiamy czarnym pieprzem, do smaku, równomiernie polewamy sałatkę i podajemy.