Sałatka mieszana z wędzonym pstrągiem, pistacjami i żurawiną
Sałatka mieszana z wędzonym pstrągiem, pistacjami i żurawiną wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka pieprzu, extravirgin oliwy z oliwek, pstrąg tęczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka mieszana z wędzonym pstrągiem, pistacjami i żurawiną, Pstrąg z tropikalnymi owocami Salsan i mieszaną zielenią, oraz Mieszane warzywa z kozim serem, żurawiną i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj żurawinę; odstawić 5 minut.
Na każdą kromkę chleba posmarować około 1 łyżeczki koziego sera. Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Chleb Broil kromki 1 minutę.
Miejsce 1 1/2 szklanki sałatki zieleni na każdym z 4 talerzy. Top każdej porcji z 1 3/4 uncji pstrąga i 1 1/2 łyżeczki pistacji.
Skropić około 4 łyżeczki sosu na każdej porcji.
Na każdym talerzu umieścić 2 grzanki serowe.