Sałatka Mesclun z ogórkiem i fetą

Sałatka Mesclun z ogórkiem i fetą
Sałatka Mesclun z ogórkiem i Fetanem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera feta, ogórka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Sałatka z ogórkiem i fetą (Ensalada de Pepino y Feta), Sałatka Z Ogórkiem I Fetą, oraz Sałatka ogórkowo-feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 6 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby przygotować sałatkę, połącz warzywa sałatkowe i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mżawka dressing nad sałatką, podrzucając delikatnie do płaszcza.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn