Sałatka melonowa z syropem limonkowo-imbirowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z melona z syropem limonkowo-imbirowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kantalupy, arbuza, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka melonowa z syropem limonkowym, Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym, oraz Skomponowana sałatka owocowa z syropem imbirowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Korzystanie melon baller, scoop 1-calowe kulki z melonów i połączyć w misce. Złóż miętę i skórkę. Przechowywać w lodówce.
Cukier, 1/3 szklanki wody i imbir zagotować na patelni na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż zmniejszy się o połowę i syropy, o 6 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem.
Wlać do pojemnika i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Kiedy gotowy do podania, łyżka kulki melona do 4bowls. Odcedzić syrop i łyżkę 1 łyżki. nad każdą miską.
Dekoruj więcej mięty, w razie potrzeby.