Sałatka Marchewkowo-Imbirowa
Sałatka marchewkowo-imbirowa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 39 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, marchew, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), Sos Sałatkowy Marchewkowy Imbirowy, oraz Sałatka marchewkowo-Craisin z imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały na patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, do jasnego złota, 7 do 10 minut.
Wlać do miski i ostudzić. Rodzynki i żurawinę umieścić w małej misce, przykryć wrzącą wodą i pozostawić na 15 minut.
Przełożyć do dużej miski i wrzucić marchewką.
Zrobić dressing: w małej misce, ubić razem wszystkie składniki.
Dodaj do miski z mieszaniny marchwi i wrzucić do równomiernie płaszcz warzywa z sosem. Przykryć i schłodzić przez 30 minut. Tuż przed podaniem wrzucić migdały.