Sałatka z makaronem od A do Z może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz opcjonalne: oliwki, pomidorki koktajlowe, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z makaronem z muszli morskiej lub sałatka z makaronem Wheelie, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz O letniej sałatce z makaronem i o tym, dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą.
Instrukcje
1
Pokroić w plastry tofu 1/2 cala, i naciśnij każdy delikatnie między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Każdy kawałek pokroić w pół-calowe kostki.
3
Wymieszać marynatę z sosem sojowym, octem jabłkowym, wodą i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
4
Umieścić tofu do miski lub zip-lock plastikowej torbie i wlać marynatę nad nim. Pozostawić do marynowania przez co najmniej godzinę, do nocy, obracając lub mieszając tofu raz na jakiś czas, aby upewnić się, że wszystko dostaje pokryte. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Winegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Usuń tofu z marynaty (odrzucając marynaty i czosnku) i umieścić go na naoliwionej lub pergaminu pokryte blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec przez 10 minut, a następnie obrócić i piec jeszcze 10. Krawędzie powinny dopiero zaczynać się brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Umieść kostki tofu w dużej misce i wrzucić z odrobiną włoskiego sosu. Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. (
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodaj niewielką ilość soli, jeśli chcesz.) Gdy się zagotuje, wrzuć do niego szparagi i kawałki cukinii i blanszuj dokładnie 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wyjąć je łyżką szczelinową do miski wypełnionej zimną wodą. Po ostygnięciu, dodać je do tofu. Użyj tego samego garnka wrzącej wody, aby ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Gdy dotrze do etapu al dente, spuścić go w durszlaku i spłukać zimną wodą. (Należy uważać, aby nie rozgotować; chcesz, aby jeszcze trochę "ugryźć" do niego tak, że nie rozpadnie się w sałatce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę