Sałatka kukurydziana II

Sałatka kukurydziana II
Sałatka kukurydziana II to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania połączyć kukurydzę, ogórki, cebulę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Przygotować sos ubijając śmietanę, majonez, ocet,sól, musztardę i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać do mieszanki kukurydzy i wrzucić, aż wszystkie składniki są równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn