Sałatka krabowa i maślanka Cezar Dressing

Sałatka krabowa i maślanka Cezar Dressing
Sałatka krabowa i maślanka Cezar Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka sos worcestershire, kawałki wielkości bite romaine lettuce, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar, oraz Sałatka Cezar z domowym sosem Cezar i grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno posiekać 3 ząbki czosnku i anchois w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SardeleSardele
2
Dodać majonez, maślankę, sok z cytryny i Worcestershire i zmiksować na gładką masę. Przyprawiamy sos do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MaślankaMaślanka
MajonezMajonez
PieprzPieprz
3
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Spłaszczyć 4 ząbki czosnku płaską stroną ostrza noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
NóżNóż
4
Dodaj do oleju; gotować do brązowego, o 5 protokół. Używając łyżki szczelinowej, Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Dodać kostki chleba do oleju; gotować, aż chrupiące i złociste, często mieszając, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Przełożyć na ręczniki papierowe; odcedzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Wrzucić kraba i 1/4 Puchar dressing w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połączyć romaine, mieszane zielenie, ser i kostki chleba w dużej misce. Wrzucić wystarczająco dużo sosu do smaku. Obficie doprawić pieprzem. Sałatkę podzielić między talerze. Na wierzchu Krab.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Kostki ChlebaKostki Chleba
RomaineRomaine
SerSer
PieprzPieprz
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn