Sałatka kantalupowo-szpinakowa z pistacjowo-limonkowym winegretem
Sałatka kantalupowo-szpinakowa z pistacjowo-limonkowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kantalupę, rozdarte liście szpinaku, pistacje i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z winegretem Kolendrowo-limonkowym, Truskawka & Mango posiekany szpinak Quinoa Sałatka z sezamowo-limonkowym Vinaigrette, oraz Sałatka z arbuza i Kantalupy z miętowym winegretem.
Instrukcje
Obrać, nasiona i pokroić kantalupę w cienkie kliny; pokroić kliny pionowo w plastry 1/2 cala.
Umieść szpinak na indywidualnych talerzach, ułóż kantalupę na wierzchu i posyp pistacjami.
Podawać z pistacjowo-limonkowym winegretem.