Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą

Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli koszernej, zebrane liście kolendry, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Stekowa Z Edamame & Cilantro, Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, oraz Stek z gremolatanem z orzechów laskowych i kalafiorem.
Instrukcje
Wymieszać sok pomarańczowy, sos sojowy, skórkę z limonki i sok oraz szczyptę soli. Odstawić 3 łyżki stołowe. Z grubsza posiekać połowę kolendry.
Dodaj stek i posiekaną kolendrę do pozostałej mieszaniny marinde i niech marynować przez 20 minut w temperaturze pokojowej.
Wyjąć stek z marynaty i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu aż do palenia.
Wyjąć stek z marynaty i zapiekać, aż dobrze rumiane z obu stron i centrum stek rejestruje 54° na termometrze odczytu instand, około 2 minut na stronę.
Pozostaw stek na 5 minut, a następnie pokrój w plastry 1/4 cala na ziarnie.
Wrzucić jicama, Pozostałe kolendry i zarezerwowane 3 łyżki sosu razem w misce. Rozrzuć granat. i stek na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.