Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą

Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą
Sałatka jicama z Podsmażonym stekiem, granatem i kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli koszernej, zebrane liście kolendry, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Stekowa Z Edamame & Cilantro, Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, oraz Stek z gremolatanem z orzechów laskowych i kalafiorem.

Instrukcje

1
Wymieszać sok pomarańczowy, sos sojowy, skórkę z limonki i sok oraz szczyptę soli. Odstawić 3 łyżki stołowe. Z grubsza posiekać połowę kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodaj stek i posiekaną kolendrę do pozostałej mieszaniny marinde i niech marynować przez 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Wyjąć stek z marynaty i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć stek z marynaty i zapiekać, aż dobrze rumiane z obu stron i centrum stek rejestruje 54° na termometrze odczytu instand, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Pozostaw stek na 5 minut, a następnie pokrój w plastry 1/4 cala na ziarnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Wrzucić jicama, Pozostałe kolendry i zarezerwowane 3 łyżki sosu razem w misce. Rozrzuć granat. i stek na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
JicamaJicama
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Serwować
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn