Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej sałatki warzywnej. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.99 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 470 kalorii, 10g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Sałatka Jarzynowa Z Grilla, oraz Sałatka Jarzynowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
W dużej misce wrzucić warzywa z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grillować warzywa, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone i miękkie, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego