Izraelska Sałatka z Fetanem i miętą to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 679 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory, perskie ogórki, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Izraelska Sałatka z kuskusem z Fetanem i miętą, Izraelski Kuskus z makaronem z cukinii feta-mięta, oraz Izraelska Sałatka kuskus ze szparagami i fetą.
Instrukcje
1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Sałatka izraelska z fetą i miętą
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Składniki1 lb perskich ogórków, pokrojone w kostkę1 lb dojrzałych czerwonych pomidorów, sadzonych i pokrojonych w kostkę1 czerwona papryka, sadzonych i pokrojonych w kostkę1 żółta papryka, sadzonych i pokrojonych w kostkę1 / 2 szklanki posiekanej świeżej mięty3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia3 łyżki świeżego soku cytrynowego1 / 4 łyżki cynamonu1 / 2 łyżki soli lub więcej do smaku 1 szklanka pokruszonego sera feta
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ciasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek