Sałatka grejpfrutowo-awokado z imbirem-Cassis Dressing
Sałatka grejpfrutowo-awokado z imbirem-SOS Cassis to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz awokado, sałatę maślaną, ocet winny sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka grejpfrutowo-awokado z imbirem-Cassis Dressing, Pikantna sałatka z krewetek i awokado z sosem grejpfrutowym, oraz Sałatka z awokado i grejpfruta z sosem makowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 5 składników w małej misce, aby wymieszać. Doprawić bardzo obficie solą i pieprzem.
Odetnij skórkę i biały pestkę z grejpfrutów.
Pokrój każdy grejpfrut w poprzek na 4 plasterki, a następnie pokrój każdy plasterek w poprzek na pół. Ułóż liście sałaty na półmisku, rozszarpując duże na pół. Top z grejpfruta i awokado.
Skropić sosem, posypać solą i pieprzem.